Return to Usluge

Servis toplinskih pumpi

    Kako bi i cijeli svijet trebao, tako smo i mi krenuli naprijed prema ekološki prihvatljivijim i obnovljivim izvorima energije. Najveći korak, za sad, prema zelenom planetu su toplinske pumpe.

    Stoga je tim Four Elements i krenuo tim stopama. Kako bi Vam približio ovaj način održavanje klime u Vašim prostorima. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja oko samog rada tih uređaja, njihovu implemetaciju ili održavanje istih.

  Što je uređaj/sustav kompliciraniji to zahtjeva više održavanja. Pa tako i toplinske pumpe. One spajaju grijanje i hlađenje prostora u jednom uređaju, no isto tako mogu imati i nekoliko načina preoblikovanja energije. Korištenjem topline zraka, vode i zemlje, tome mogu pomoći i sustavi plinskih, strujnih i grijača na kruta goriva. Mogu se priključiti i solarni paneli za grijanje, no i fotonaponski paneli, i male vetrenjače kao izvor el. energije.

    Sve to komplicira sustav zvan toplinska pumpa, no i približava nas potpunoj energetskoj neovisnosti i korištenju samo obnovljivih izvora energije, te time i nultoj emisiji štetnih plinova.

    Naravno sve to ima svoju cijenu, a to je potrebno veće znanje i više ulaganja u održavanje sustava. Stoga ne čekajte kvarove, već ih izbjegnite na vrijeme SERVISOM TOPLINSKIH PUMI!