Return to Usluge

Čišćenje Klima

     Pomnim odabirom i redovitim održavanjem Vašeg klima uređaja, osiguravate si dugotrajnost rada, te sigurnu i zdravu okolinu za Vas i Vaše ukućane. Nemojte podcjeniti opasnosti koje nose neodržavani uređaji. Kod klima uređaja najopasnija je LEGIONELLA bakterija, koja izaziva atipičnu upalu pluća. Tim Four Elements će Vam rado pomoći u odabiru pravog klima uređaja za Vas, te isti održavati funkcionalnim i slobodnim od bakterija.

  Iako se čini da servis klime nije potreban, tj da filtere možete izvaditi i oprati sami. To i nije baš tako jednostavno. Dakako da filtere možete izvaditi i oprati i sami, i dobro bi bilo da to radite što češće, to je samo mali dio čišćenja klime i to još najmanje bitan sa zdrastvenog gledišta.
    Najviše prljavštine, pa time i opasnih bakterija i gljivica, se ne nalazi na filterima nego na isparivaču i turbini. Te djelove trebate dati čistiti barem jednom godišnje.
    Ne samo da će neodržavane klime izbacivati smrdljiv zrak, nego će izbacivati i mnogo alergena, a ukoliko Vas ni to ne smeta ima i jedna bakterija koja će Vas zasigurno zasmetati, a to je LEGIONELLA!

    Kako bi se uspješno obranili od zdrastvenih problema koje uzrokuju alergije i Legionella, naručite ČIŠĆENJE KLIME već danas!

ČIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA OBUHVAĆA:

¤ Dolazak 
¤ Digitalno očitavanje temperature na unutarnjoj jedinici
¤ Čišćenje filtra i isparivača unutarnje jedinice
¤ Dezinfekcija turbine
¤ Dezinfekcija odvodne kanalice i kondenzata unutarnje jedinice
¤ Dezinfekcija klime antibakterijskim sredstvima
¤ Funkcionalna kontrola